Herontwikkeling Hengelose Es is in alle opzichten nieuw

Reeds in 2017 zijn we gestart met de herontwikkeling van een deel van de wijk Hengelose Es te Hengelo. Onder de alleszeggende nieuwe naam ‘Nieuwe Es’ hebben we, samen met bewoners en onze stakeholders, een mooi plan gerealiseerd waarvan inmiddels de eerste fase geheel is gerealiseerd. In fase 1 zijn in totaal 95 woningen gebouwd zowel voor de sociale huur-, particuliere huur- en koopsector. De 83 woningen van fase 2 staan inmiddels ook voor de deur en de presale voor de koopwoningen van fase 2 is in december 2019 gestart.

Nieuw en innovatief

De naam Nieuwe Es is in meerdere opzichten meer dan toepasselijk op dit project. Allereerst natuurlijk vanwege de alom bekende voordelen van nieuwbouwwoningen: ze zijn nieuw, fris en eigen, kennen lage maandlasten en zijn vooral passend bij de woonwensen van vandaag de dag. Maar een belangrijke tweede is de innovatie die op het project wordt toegepast. Zo realiseren we een aantal innovatieve woningen volgens nieuwe concepten.

Ervaar hoe het is om te wonen in de Nieuwe Es en doe de 360º tour!

Variatie in alle vormen en maten

Na realisatie is de Nieuwe Es een buurt met verschillende woonsferen. Dankzij een mix van woningen is de wijk interessant voor meerdere doelgroepen. Desondanks is er eenheid: een kenmerkende stoere en robuuste architectuur maakt de wijk tot een geheel. En dankzij de omgeving van de wijk is er alle ruimte om sportief en avontuurlijk te leven. Het sociale aspect in combinatie met alle rust geeft de perfecte combinatie, waardoor wonen in de Nieuwe Es elke dag een glimlach op je gezicht tovert.

Wil jij wonen in de Nieuwe Es? Je kunt je al inschrijven voor fase 2! Bezoek daarvoor de verkoopwebsite of neem contact op met de makelaars van Nieuw Wonen Twente.

Bezoek hier de verkoopwebsite

Stuur artikel door