Geslaagde veiligheidsdag 2017

Alle Koopmans locaties hebben afgelopen vrijdag stilgestaan bij de Nationale Veiligheidsdag en de TBI Veiligheidsdag. De directieleden zijn, allen vergezeld door een lid van de VGM-commissie, on tour geweest langs zowel onze kantoren als onze bouwprojecten. Bouwend Nederland, die verantwoordelijk is voor het initiëren van de Nationale Veiligheidsdag, was zelfs aanwezig bij ons bouwproject in Varsseveld.

Tijdens alle bijeenkomsten werd het belang van veilig werken nog eens benadrukt. Niet alleen met en voor onze eigen collega’s, maar ook met en voor onderaannemers en leveranciers. We waren daarom extra blij om te zien dat ook zij aanwezig waren vrijdag!

TBIveilig

Daarnaast is voor TBI-medewerkers de website TBIveilig gelanceerd. Een handige plek om nog eens alle informatie over veiligheid in de bouw terug te lezen. Maar ook een plek waar medewerkers eventuele onveilige situaties kunnen melden. Zo blijft het niet alleen bij bewustzijn, maar kan ook iedereen actief een bijdrage leveren aan veiliger werken. We kijken terug op een geslaagde veiligheidsdag, die hopelijk leidt naar minder onveilige situaties in de bouw.

Stuur artikel door