Feestelijke starthandeling Maximahuizen in Elst

Donderdag 19 oktober 2017 was de feestelijke starthandeling voor de bouw van het project 15 Maximahuizen in Elst (gemeente Rhenen). De officiƫle handeling werd verricht door Joost Timp, zoon van voormalig televisiepresentatrice Mies Bouwman. Zij is al jaren inwoonster van Elst en kon zelf helaas vanwege een longontsteking niet bij de feestelijke happening zijn. Bij de toegang naar de bouwlocatie knipte twee kinderen van toekomstige bewoners een lint door. Joost Timp las namens Mies Bouwman een kort verhaal voor en verwelkomde de nieuwe bewoners en wenste hen veel woonplezier. Aansluitend kregen de kopers gelegenheid nader kennis met elkaar te maken. Hierbij waren ook vertegenwoordigers van de betrokken partijen in dit project aanwezig.

Duurzame woningen
Boulevard Vastgoedontwikkeling BV uit Amsterdam ontwikkelde in samenspraak met de gemeente Rhenen dit project met 15 duurzame Maximahuizen. TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep uit Enschede realiseert het project, dat bestaat uit 7 rijwoningen en 8 twee-onder-een-kapwoningen, volgens haar eigen woonconcept lekkerEIGENhuis. Kenmerkend voor deze conceptwoningen zijn de diversiteit aan grootte en indeling en kopers hadden veel extra keuzemogelijkheden waaronder een uitbouw waarin ook de keuken geplaatst kan worden. Om het energieverbruik laag te houden worden diverse isolatiemaatregelen toegepast en krijgen de Maximahuizen zonnepanelen.

Oplevering voorjaar 2018
Op een inbreidingslocatie in het dorp Elst, waar een voormalig postkantoortje en een gymzaal stonden, verrijzen hier de komende maanden deze ruime Maximahuizen. De bouw is nu dus officieel gestart en volgens planning zal rond de kerst het hoogste punt worden bereikt en staat de oplevering in het voorjaar van 2018 gepland. Er zijn nog 3 woningen te koop. Belangstellenden kunnen hiervoor contact opnemen met Ditters Makelaars & Hypotheken in Veenendaal. Meer informatie over het project is te vinden op www.maximahuizen.nl

Stuur artikel door