Exclusieve particuliere zorg in project Veste Zutphen

De Gouden Leeuw Groep levert straks vanuit een van de gebouwen van Veste exclusieve particuliere zorg in Zutphen. Care Property Invest maakt dit financieel mogelijk en is dit overeengekomen met Koopmans Projecten. Op donderdag 19 december 2019 hebben Valérie Jonkers van Care Property Invest en Hans Smit van TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep hiervoor de handtekening gezet. De overname past in de strategie van Care Property Invest om haar vastgoedportefeuille uit te breiden met zorgvastgoed in België, Nederland en andere Europese landen.

In dit woonzorggebouw huren mensen die zorg en ondersteuning nodig hebben een luxe en comfortabel appartement. Het is een nichemarkt. Huurders die hiervoor kiezen krijgen er particuliere zorg op maat en alle comfort die ze wensen of nodig hebben. Het gaat om 29 exclusieve woonzorg-huurappartementen en 7 tijdelijke (hotel)woonzorgstudio’s. De indeling van de huurappartementen is geschikt voor mensen die én zorg nodig hebben én graag wonen in een rustige en luxe en comfortabele omgeving.

Drie luxe en comfortabele woongebouwen

Het kleinschalige nieuwbouwproject Veste bestaat in totaal uit vier gebouwen en ligt tussen De Clercqstraat en Coehoornsingel, aan het laatste stukje oude vestinggracht van Zutphen. In de twee reguliere woongebouwen Veste 1 en 3 komen elk veertien ruime, lichte, luxe en comfortabele koopappartementen en penthouses. Het 4e gebouw is een garage met 22 parkeerplaatsen. Met de invulling van Veste 2 hebben ook de toekomstige bewoners van Veste 1 en 3 een extra voorziening bij de hand. Denk bijvoorbeeld aan aanvullende (zorg)ondersteuning thuis of de mogelijkheid van maaltijdservice. Een prettig idee voor de toekomst. De bouw van het woon/zorg gebouw is inmiddels gestart. Oplevering staat gepland in juni 2021. De voorlopige oplevering van de bijbehorende garage met 22 parkeerplaatsen staat voor eind 2021. De eerste koopappartementen worden zomer 2020 opgeleverd. Er zijn nog appartementen beschikbaar. Meer informatie is hier te vinden. 

Stuur artikel door