Ervaringen van kopers heel waardevol

In Veenendaal realiseerde Koopmans Bouw 113 nieuwbouwwoningen in het project Eiland L, De Kade. Inmiddels is het project opgeleverd en is het goed om eens een kijkje te nemen achter de nieuwe voordeur van een van deze huizen. Dat doen we bij Wilco en Vera en hun pup Rosie. We zijn benieuwd hoe zij hun nieuwe huis beleven en naar hun ervaringen van het kopen tot en met het opleveren van een nieuwbouwwoning. 

Keuzes maken

Een nieuw huis dat vooral heel stijlvol en warm is ingericht. De persoonlijke smaak van deze bewoners zie je in alle ruimtes terug. Om dergelijke keuzes te maken, gaan kopers natuurlijk niet over één nacht ijs. Het is een behoorlijke investering die je dan ook graag in één keer goed wilt doen. Je krijgt te maken met diverse kopersopties en meer-/minderwerk. Dat traject begint zodra de handtekening is gezet en eindigt zelfs pas na oplevering. Dat gold ook voor Wilco en Vera. Om tot het mooie eindresultaat te komen, werden diverse overleggen gevoerd tussen dit jonge enthousiaste stel en het projectteam van Koopmans. Mede omdat bepaalde wensen van deze toekomstige bewoners niet altijd uitvoerbaar bleken.

Eigen wensen en ideeën

Vera vertelt: ‘We hadden voor onszelf al helemaal een beeld in ons hoofd over hoe we alle ruimtes wilden inrichten. Vooral de badkamer was voor ons cruciaal. Dat is namelijk echt dé plek in ons huis waar we heerlijk willen chillen en relaxen.’ Maar dat bleek wel een uitdaging, want het betekende de nodige aanpassingen in onder meer het leidingwerk. Wilco geeft aan dat er vervolgens wel heel goed is meegedacht door het projectteam ‘Er werden diverse creatieve oplossingen aangedragen waarmee wij ons huis toch helemaal naar onze eigen wensen en ideeën konden inrichten. Daarbij viel het ons vooral op dat de mensen van Koopmans echt als een team hierover nadachten en het samen voor elkaar maakten.’

Een 10!

Het is voor beide partijen fijn wanneer tijdens de bouw alles is geregeld en opgelost. Vervolgens komt dan de oplevering van het nieuwe huis in zicht. Voor de toekomstige bewoners is dat altijd een moment waar ze naar uit kijken en voor Koopmans reden om te zorgen dat dit echt een feestelijke mijlpaal is. Zo ook in Veenendaal bij Wilco en Vera. ‘Het was inderdaad een feestje. Alles was prima geregeld en de paar minimale opleverpunten werden snel opgepakt en afgehandeld. Alhoewel we in het begin van het traject enkele discussies hadden omdat een aantal van onze wensen niet uitvoerbaar bleken, hebben we Koopmans als eindbeoordeling een 10 gegeven. Dat is vooral te danken aan de klantvriendelijkheid van het hele projectteam en de wijze waarop ons huis is opgeleverd’, aldus een tevreden Wilco.

Continue evalueren

Bij Koopmans worden we heel blij van zulke tevreden en enthousiaste bewoners. Die hebben we te danken aan al onze waardevolle medewerkers die dagelijks hard werken aan en op onze projecten.  Natuurlijk moeten we ook reëel blijven en met elkaar kritisch kijken naar zaken die wellicht nog verbeterd kunnen worden. Dat doen wij door continu te evalueren en vooral door te luisteren naar de feedback van onze klanten. Hun ervaringen zijn heel waardevol. Dat geeft ons de mogelijkheid om onze processen nog beter te optimaliseren en weer een stap verder te zetten op weg naar nog veel meer tevreden klanten zoals Wilco en Vera. Koopmans wenst hen heel veel woonplezier.

Stuur artikel door