Eerste kopersgesprekken project de 'Broekgouw' Edam-Volendam

In Edam-Volendam zijn de eerste 45 woningen van fase 9&10 van het project de ‘Broeckgouw’ verkocht. Koopmans Bouw realiseert deze woningen en Smit Elektra verzorgt in opdracht van Koopmans  de elektrische installaties voor de nieuwbouwwoningen. De afgelopen weken waren de eerste kopersgesprekken met de toekomstige bewoners in het nieuwe pand van Smit Elektra in Volendam.

Samenwerking

Tijdens deze gesprekken bespraken de woonadviseurs van Koopmans met de kopers alle ruwbouwopties.  Deze opties worden nu verwerkt, waarna Smit Elektra de toekomstige bewoners in hun nieuwe showroom uitnodigt voor een adviesgesprek over de elektra in hun woning. Deze werkwijze typeert de plezierige samenwerking tussen Koopmans Bouw en Smit Elektra in dit project.

Over de Broeckgouw

Fase 9 &10 van nieuwbouwproject de ‘Broeckgouw’ te Edam-Volendam is de laatste grote bouwfase in de wijk en biedt plaats aan circa 140 woningen en 40 kavels. De koopwoningen worden in drie fases aangeboden, waarvan dit de eerste 45 woningen zijn. Centraal binnen deze woonwijk staan de begrippen identiteit, karakter, verbinden en duurzaamheid. Alle woningen in fase 9&10 worden aardgasvrij gerealiseerd. Daarnaast geldt een ruime parkeernorm van circa twee auto’s per woning en is er extra aandacht voor veiligheid in het verkeer.

Stuur artikel door