De Koopmans Klusbus

De oplevering van een nieuwbouwwoning is voor kopers altijd een fantastisch moment. Na al het nadenken over onder meer de indeling, keuken, badkamer en het volgen van de bouw van hun nieuwe huis, is die sleuteloverdracht de kers op de taart. Vanaf dat moment kunnen ze zelf lekker aan de slag om hun eigen woning helemaal naar hun zin te maken. Als extra service voor onze kopers, heeft Koopmans de Klusbus in het leven geroepen. Na oplevering kunnen de bewoners twee uur gebruik maken van een van onze servicemedewerkers voor kleine klussen in het huis, zoals het plaatsen van schappen of het ophangen van gordijnrails. De bewoner maakt hiervoor een afspraak en onze collega komt met de Klusbus op de afgesproken dag en tijd bij de bewoner aan huis. Onze servicemedewerker Daniël van Rossum neemt ons mee naar een van zijn klussen in Harderwijk.

Toegevoegde waarde

Het verzoek van de bewoner is om een extra knieschot te maken op de zolder. In de woning bespreekt Daniël de wensen van de bewoner, bekijkt ondertussen de situatie en geeft advies over de diverse mogelijkheden. ‘De toegevoegde waarde van deze Klusbus-service is dat we meedenken met de bewoner over de mogelijkheden en het liefst nog een stapje verder denken vanuit onze expertise. Zo kunnen we hen helpen met klussen die ze of zelf lastig vinden of waar ze net niet aan toe komen’, aldus Daniël.

Uiterste precisie

Dan gaat onze servicemedewerker aan de slag. Allereerst zorgt hij ervoor dat de ruimte waar hij werkt keurig is afgedekt. Vervolgens begint hij met uiterste precisie aan deze klus, waarbij hij tussendoor continu afstemt met de bewoner of het naar zijn zin is. ‘Of het nou een klus is van een uurtje of meer, de voorbereidingen blijven hetzelfde’, vertelt Daniël.  ‘De dag voordat ik op pad ga, pak ik mijn digitale werkbonnen erbij. Dan gaan de radertjes in mijn hoofd werken en bedenk wat ik moet meenemen. Uiteindelijk wil je niet mis grijpen en ervoor zorgen dat je de opdracht naar volle tevredenheid kunt afronden.’

Blij met eindresultaat

Deze klus is na ruim een half uur klaar. Daniël vraagt de bewoner of er wellicht nog meer klusjes zijn die hij nog kan doen. Maar die zijn er niet. De bewoner is erg blij met het eindresultaat en bedankt Daniël hartelijk. Hij vindt de Klusbus een erg mooi initiatief en leuk om dat bij de oplevering van de woning als extra service cadeau te krijgen: ´Je kan zelf best veel, maar voor dit soort klusjes is een of twee uurtjes zo´n klusser erbij echt heel handig.´ En daar doen wij het voor met ons allen bij Koopmans…die tevreden en blije bewoners!

Stuur artikel door