Coronabestendige bezichtigingen bouwlocatie Veste

Wie interesse heeft in een nieuwbouwappartement in Zutphen, kan voor een coronabestendige rondleiding terecht op bouwlocatie Veste tussen de Coehoornsingel, de Deventerweg en de Leeuweriklaan in Zutphen. Hier realiseert TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep uit Enschede 3 woontorens, waarvan twee bestemd voor koop, met in totaal 28 luxe appartementen en penthouses.

Het gaat om 1-op-1-bezichtigingen onder begeleiding van verkoopadviseur Suzanne van Harten. Vanwege de corona kunnen maximaal 2 personen mee en wordt anderhalve meter afstand gehouden. De rondleiding biedt geïnteresseerden de kans door het casco van woontoren 1 te lopen, waarvan het hoogste punt al is bereikt. Dit biedt een goed beeld van de grootte, de hoogte en het uitzicht van de appartementen. Voor koffie wordt gezorgd. Al met al zorgt Suzanne voor een leuk, informatief en veilig uitje. Bouwhelmen en eventueel laarzen zijn beschikbaar. Suzanne adviseert bezoekers alsnog rekening te houden met de kleding.

Nog enkele appartementen beschikbaar

De appartementen en penthouses van Veste 1 zijn op een paar na verkocht en worden vanaf dit najaar opgeleverd. De fundering van Veste 3 wordt momenteel gelegd. Ook hierin is al een aantal appartementen verkocht en onder optie. Woontoren Veste 2 wordt in samenwerking met De Gouden Leeuw Groep ontwikkeld tot een woonzorggebouw met huurappartementen in combinatie met exclusieve particuliere zorg.

Meer informatie: www.vestezutphen.nl

Stuur artikel door