Bouw luxe villamenten in Zutphen gaat begin 2019 van start

TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep start definitief met de realisatie van het project Veste in Zutphen. Op het terrein van de voormalige Leeuwerikweide komen drie woontorens met luxe appartementen. Eind januari 2019 wordt begonnen met het grondwerk en het leggen van kabels en leidingen. Zodra dit gereed is, start Koopmans met de bouw van de eerste woontoren met 14 luxe koop-appartementen. Het ligt in de planning om gelijktijdig te starten met de bouw van de tweede woontoren, bestaande uit 29 luxueuze zorgappartementen en 7 zorgstudio’s die bestemd zijn voor de verhuur.

Veel belangstelling

Vanuit de markt is er veel belangstelling voor dit soort luxe appartementen en volgens Hans Smit, directievoorzitter van TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep, komt die interesse niet alleen vanuit de omgeving Zutphen. ´Je merkt dat steeds meer inwoners vanuit het westen van het land geschikte woonruimte in deze regio zoeken. Het project Veste sluit goed aan bij deze vraag en in de hele regio is nog geen aanbod in dit segment.´ Veste ligt naast het Sydneypark op circa tien minuten loopafstand vanaf de binnenstad van Zutphen. Architect Sylvan van der Linde ontwierp de luxe appartementen en heeft ervoor gezorgd dat deze volledig tot hun recht komen in de omgeving met de prachtige historische panden.

Gasloos en onderhoudsarm

De villamenten voldoen aan de normen van de huidige tijd. Ze zijn gasloos, worden voorzien van warmtepompen en alle materialen zijn onderhoudsarm. De ruime balkons op de hoeken van de woontorens zorgen voor voldoende buitenruimte en bieden de bewoners volledige privacy. Parkeren gebeurt uit het zicht in de parkeergarage op de begane grond. De grootte van de luxe appartementen varieert van 130 m2 tot 250 m2. De appartementen zijn gelijkvloers,  drempelvrij en krijgen standaard een luxueuze afwerking. Met hoge plafonds, luxe binnendeuren in hardhouten kozijnen, een luxe keuken, twee badkamers, vloerverwarming, vloerkoeling, automatische zonwering en andere domotica. Normaal zijn dit opties, maar in dit project zijn deze zaken bij de verkoopprijs inbegrepen.

Villamenten te koop

Voor zowel Koopmans als de toekomstige bewoners gaat het nieuwe jaar dus goed beginnen met de start van de bouw van dit unieke project. De volledige bouwtijd van het project duurt circa anderhalf jaar. Er zijn nog een aantal luxe appartementen te koop. Belangstellenden kunnen hiervoor contact opnemen met Thoma Post of ten Hag makelaars in Zutphen. Meer informatie over het project is te vinden op www.vestezutphen.nl

Stuur artikel door