Bouw 22 appartementen Marktplein Twello bereikt hoogste punt

Op woensdag 11 mei 2016 bereikte de bouw van 22 appartementen en 900 m2 winkelruimte aan het Marktplein in Twello officieel het hoogste punt. Wethouder Arjen Lagerweij verrichtte onder toeziend oog van de toekomstige huurders, winkeliers en overige betrokkenen aan dit project, de officiële handeling.

De wethouder heeft bovenop het dak de officiële handeling verricht, door daar een kubel met dakgrind leeg te storten. Alle bouwvakkers werden tijdens de lunchpauze getrakteerd op een broodje kroket en een broodje gehaktbal. Een goed gebruik binnen de bouwwereld waarin de opdrachtgever bij het behalen van het hoogste punt de ‘mannen van de bouw’ trakteert.

In opdracht van IJsseldal Wonen uit Twello  is Koopmans Bouw uit Enschede eind vorig jaar begonnen met de realisatie van dit project. Een mooi, maar uitdagend project vanwege de beperkte ruimte voor opslag van bouwmaterialen op deze locatie. Maar dankzij het begrip en de medewerking van de omwonenden, winkeliers en de gemeente Voorst verloopt dit prima. Het ontwerp is van Beltman, Architecten & Ingenieurs uit Enschede.

IJsseldal Wonen is verantwoordelijk voor de verhuur. Inmiddels zijn alle appartementen verhuurd. Het project is mede mogelijk gemaakt door  een subsidie impulsplan wonen van de provincie Gelderland.

Stuur artikel door