Binden, boeien en behouden van jong talent met KYT!

Jonge talenten binnen Koopmans Bouwgroep bloeien op in een inspirerende omgeving

Koopmans Bouwgroep staat bekend om zijn toewijding aan het bevorderen van de groei en ontwikkeling van jonge professionals. Met trots presenteren wij Koopmans Young Talent (KYT), een platform dat jonge medewerkers de mogelijkheid biedt om elkaar te ontmoeten, van elkaar te leren en samen te groeien.

Wat maakt KYT zo uniek?

We hebben een bruisende community gecreƫerd waarin jonge talenten hun ervaringen op de bouwplaats kunnen delen, inspirerende sessies kunnen bijwonen en, niet te vergeten, gezellige bijeenkomsten kunnen organiseren. Bij Koopmans begrijpen we het belang van informeel contact en daarom bieden we ook sportieve teambuildingactiviteiten aan. Hierdoor ontstaat een dynamische mix van collega's die elkaar normaal gesproken niet tegenkomen op kantoor, de bouwplaats of in de assemblagehal van geWOONhout. Deze interactie bevordert niet alleen een betere onderlinge band, maar stimuleert ook gesprekken over werkzaamheden en draagt bij aan het behouden van jong talent binnen Koopmans en geWOONhout.

Bij KYT draait het niet alleen om onze huidige medewerkers, maar ook om onze stagiaires. We betrekken hen actief bij KYT en laten hen deelnemen aan bijeenkomsten tijdens hun stageperiode. Onze stagiaires ervaren dit als een geweldige kans om echt betrokken te zijn bij Koopmans en voelen zich gestimuleerd om zich voor langere tijd aan ons bedrijf te binden.

Diversiteit aan activiteiten

In het afgelopen jaar hebben we enkele opmerkelijke activiteiten ondernomen. In 2022 hebben we letterlijk hoogtepunten bereikt door de Domtoren te bezoeken, avonturen te beleven in het klimbos en te streven naar duurzaamheid. Een inspirerende dag over circulariteit gaf de KYT-leden de gelegenheid om oplossingen te bedenken voor de uitdagingen waar we tegenwoordig mee te maken hebben op het gebied van duurzaamheid en circulariteit.

En nu, in 2023, hebben we al twee onvergetelijke evenementen gehad. Onze eerste bijeenkomst stond in het teken van maatschappelijk verantwoord ondernemen, waarbij KYT meedeed aan NLDoet! Samen hebben we grote en kleine klussen geklaard op een zorgboerderij in Loenen, ten behoeve van alle bewoners, zowel mens als dier, van Open Erf 'de Groote Modderkolk'.

Voor onze tweede activiteit van dit jaar hebben we een teambuildingactiviteit georganiseerd waarbij deelnemers in teams verschillende uitdagende opdrachten moesten uitvoeren. Samenwerking, fysieke kracht, snelheid en probleemoplossend denken werden op de proef gesteld. Van berekeningen maken tot puzzels oplossen, van klimmen en kruipen tot rennen en boogschieten, KYT'ers hebben elkaar geholpen obstakels te overwinnen, gevaren te trotseren, te knopen, te bouwen, te zwemmen, vuur te maken en water te halen. Tijdens deze diverse uitdagingen kwamen de individuele kwaliteiten van onze KYT'ers goed van pas!

Koopmans Bouwgroep is trots op de jonge talenten die deel uitmaken van KYT. We geloven dat zij de toekomst van onze industrie zullen vormgeven en we blijven ons inzetten om hen te ondersteunen, te inspireren en te laten groeien. Sluit je aan bij KYT en ontdek een wereld vol mogelijkheden en successen binnen de bouwwereld!

Stuur artikel door