Aangenaam, het team achter TransformatieTotaal®

Leegstaande kantoorgebouwen? Niet nodig. Transformatie is daarvoor de oplossing. Er is namelijk veel behoefte aan ruimte waar mensen wonen, werken, leren en hun vrije tijd doorbrengen. Natuurlijk moet die transformatie dan wel gegarandeerd rendement opleveren. Geen probleem voor ons team van TransformatieTotaal®. 

V.l.n.r.: Henk, Lotte, Ron, Herbert, Joseph (niet op de foto: Frank)

Het geheim is dat ze een schat aan ervaring hebben en tegelijk heel efficiënt kunnen samenwerken. Benieuwd naar hun vakkennis? We stellen ze aan u voor, op de foto van links naar rechts. Henk is degene die de blik op de horizon houdt. Hij speurt in de markt naar nieuwe kansen en weet hoe we die kunnen benutten. Lotte heeft als ontwikkelaar haar deskundigheid aan de opbrengstenkant, daarnaast weet ze wat de mogelijkheden zijn voor vergunningen. Ron heeft alle kennis die nodig is om tot een slim ontwerp te komen. Hij kent de eisen van beleggers, waardoor hij in één oogopslag de mogelijk- en onmogelijkheden van een pand ziet. Dat maakt hem meteen ook de regisseur voor de architect en adviseurs. Herbert is onze cijferheld, hij geeft in korte tijd aan wat een plan kost. In één moeite berekent hij ook de kosten van mogelijke alternatieven. Frank (niet op de foto) weet wat uitvoeringtechnisch haalbaar is. Hij weet hoe we het gaan realiseren en hoeveel tijd daarvoor nodig is. Joseph is de verbindende factor tussen opdrachtgever en het team. 

U kent nu de expertises van het team en onze aanpak van TransformatieTotaal. Benieuwd hoe wij in nauwe samenwerking met u uw transformatie gegarandeerd kunnen laten renderen? Neem vrijblijvend contact op met Henk Havinga of een van de andere teamleden.

Henk Havinga
Commercieel Manager

Stuur artikel door