Niels Morsink - Projectmanager

‘Ik kwam als jonge jongen van 25 jaar binnen bij Koopmans. Via goede ervaringen van een bekende, heb ik een open sollicitatie naar Koopmans verstuurd en ben ik na enkele gesprekken aangenomen. Mijn loopbaan bij Koopmans begon destijds op de calculatie.

Toen ik begon had ik een heel duidelijke wens: een traineeship volgen binnen de organisatie Koopmans. Eerst calculatie, dan werkvoorbereiding en als laatste uitvoering. Zo kon ik me verder ontwikkelen en profileren. Of ik inderdaad zo’n traineeship kon volgen was nog maar de vraag, want toen kwam de crisis… Een zware tijd, waarin veel gedwongen ontslagen vielen. Maar ik had geluk! Ik mocht blijven en ik werd opgenomen in het traineeshipprogramma van de TBI Acdmy.

Dat is wat mij betreft ook één van de voordelen aan Koopmans: het feit dat er een grotere holding boven staat. Dankzij TBI kan Koopmans zelfstandig opereren, maar ook hulp, advies, o.i.d. vragen en krijgen, wanneer het nodig is.

Ik ben trots op Koopmans. We zijn echt een mooie organisatie. Iets wat alleen maar verbeterd is, dankzij de verbouwing van het kantoor. Eerder zat iedereen in zijn of haar eigen kantoorruimte (hokje) te werken. Tegenwoordig hebben we een open werkvloer en ook open verhoudingen. Teams gaan veel meer bij elkaar zitten om samen te werken en te overleggen, waardoor een hechte sfeer ontstaat. Dit is een belangrijke basis voor een goede samenwerking. 

Mijn functie gaat gepaard met veel verantwoordelijkheden. Verantwoordelijkheden waar je op aangesproken wordt. Dat is soms lastig, maar weegt echt niet op tegen de vrijheid en de kansen die je ervoor terug krijgt. Bij Koopmans staan ze altijd open voor je wensen en ambities. Wanneer je dit voor jezelf helder hebt en hierin proactief handelt, kan er veel gerealiseerd worden.

Ik zou Koopmans omschrijven als een flexibele en vooruitstrevende organisatie, waar mensen werken die hart voor de zaak hebben. In mijn ogen hebben we de perfecte balans tussen vakkennis en innovatieve oplossingen. Kijk maar eens hoe ver we bijvoorbeeld zijn met BIM!

In al onze werken/projecten zit uitdaging. Soms in de complexiteit, maar soms juist ook in de kleine verbeteringen. Zolang we op blijven letten dat we niet te veel meegaan in de waan van de dag, kunnen we geweldige resultaten behalen met elkaar.'

Wil jij ook aan de slag bij Koopmans?

Bekijk onze vacatures