Losser, Dinkelstaete

Projectnaam: 22 appartementen Dinkelstaete
Plaats: Losser
Verkoopprijzen woningen: € 285.000 – 497.500
Soort woningen: appartementen

OMSCHRIJVING PLAN

Wilt u modern wonen in een appartement van 85 tot 144 m²? En dan ook nog vlakbij het gezellige stadscentrum van Losser, op de hoek van de Oldenzaalsestraat en de Lutterstraat? Dan zijn de nieuwbouw appartementen van Dinkelstaete iets voor u! Deze appartementen zijn reeds sinds maart in verkoop. Neem bij interesse contact op met Straatman Makelaardij.

DE APPARTEMENTEN

Dinkelstaete heeft alles in huis om comfortabel te leven. Dit kleinschalige appartementencomplex ligt op een levendige plek, aan de hoofdentree van Losser. De appartementen zijn in verschillende groottes te koop. De ruime drie- en vierkamerappartementen variëren in oppervlak van 85 tot 100 m², de penthouses zijn zelfs 144 m². Vanuit de centrale entreehal gaat er een lift naar boven. U hoeft dus nooit ver te lopen naar uw appartement. U heeft uw eigen parkeerplaats op het terrein en elk appartement heeft een inpandige berging. Verder inbegrepen is onder meer een luxe badkamer. De stijlvolle bouw, een warme steensoort en gezamenlijke tuin rondom het complex maken het plaatje compleet.

Straatman Makelaardij

Teylersstraat 3 7581 AH Losser

De bouw van de nieuwbouw appartementen Dinkelstaete Losser wordt gerealiseerd door Koopmans Bouwgroep. De verkoop is in handen van Straatman Makelaardij.