Hengelo, Nieuwe Es

Projectnaam: 59 woningen Nieuwe Es, fase 2
Plaats: Hengelo
Verkoopprijzen woningen: € 255.000 - € 382.500
Soort woningen: woningen

OMSCHRIJVING PLAN

Nieuwe Es wordt gebouwd rond de uitlopers van het Weusthagpark. Het bestaande groen wordt versterkt door de aanleg van een mooi park in de Nieuwe Es. Het deel van dit park tussen de appartementencomplexen is nu al af en over niet al te lange tijd sluit ook de rest hierop aan.

DE WONINGEN

In de tweede fase worden 52 nieuwbouw woningen gerealiseerd, verdeeld over 8 woningtypes. Naast de populaire types uit fase 1 (o.a. Bloementuin, Zonnebloem en Appelboom) biedt deze fase extra brede woningen, extra diepe woningen en twee-onder-een-kapwoningen. Met een stoere en robuuste architectuur, maar tegelijkertijd ook speelse metselwerkverbanden en het gebruik van drie verschillende kleuren steen, hebben de woningen een eigentijdse uitstraling. Ze zijn bovendien gasloos (volledig elektrisch) en voorbereid op de toekomst.

Het project is inmiddels in verkoop en er staan nog verschillende woningen te koop. Bezoek de verkoopwebsite voor meer informatie over de verschillende types zoals impressies, plattegronden en verkoopdocumenten.

Nieuw Wonen Twente

Boulevard 1945 nr 20 7511 AE Enschede
Brochure Nieuwe Es PDF

De ontwikkeling en bouw van de nieuwbouw appartementen van Nieuwe Es Hengelo worden gerealiseerd door Koopmans Bouwgroep. De verkoop is in handen van Nieuw Wonen Twente.