Heerenveen, It Wetterryk

Projectnaam: 39 woningen It Wetterryk
Plaats: Heerenveen
Verkoopprijzen woningen: € 244.500 - € 384.500
Soort woningen: woningen

 

OMSCHRIJVING PLAN

Langs het doorgaande water tussen het centrum van Heerenveen en het Nieuwe Heerenveense Kanaal, wordt It Wetterryk ontwikkeld. In totaal worden hier, op een deel van de voormalige locatie van servicecentrum Heerenhage, 39 nieuwbouw woningen gerealiseerd. Deze woningen zijn reeds in verkoop, maar er zijn nog verschillende woningen te koop. Neem bij interesse contact op met Hoekstra Makelaardij of Makelaardij Friesland.

DE WONINGEN

Dit is It Wetterryk. Ingebed in de bestaande wijk De Greiden, tussen het groene park dat bij Heerenhage hoort en het vaarwater dat het centrum van Heerenveen  verbindt met het kanaal. Dichtbij de natuur, maar ook in de nabijheid van stedelijke voorzieningen, is dit een heerlijke plek om te wonen. In dit plan worden 12 levensloopbestendige woningen, 8 halfvrijstaande woningen, 18 rijwoningen en 1 vrije kavel gerealiseerd.

Hoekstra Makelaardij

Westersingel 32 8601EN Sneek

Makelaardij Friesland

Van Kleffenlaan 6 8442CW Heerenveen
Brochure levensloopbestendige woningen PDF
Brochure Rijwoningen en Halfvrijstaande woningen PDF

De ontwikkeling en bouw van de nieuwbouw appartementen van It Wetterryk Heerenveen worden gerealiseerd door Koopmans Bouwgroep. De verkoop is in handen van Hoekstra Makelaardij en Makelaardij Friesland.