Groesbeek, JouwStek

Projectnaam: JouwStek
Plaats: Groesbeek
Verkoopprijzen: € 218.500 – 268.000
Soort woningen: twee-onder-één-kapwoningen

Omschrijving plan

Stekkenberg West is een bestaande wijk die de afgelopen jaren compleet op de schop is gegaan. De oude huurwoningen zijn gesloopt en hebben plaats gemaakt voor fraaie, nieuwe koop- en huurwoningen.
Zo heeft de wijk in één keer een ander gezicht gekregen! Deze 16 halfvrijstaande woningen vormen de allerlaatste uitbreiding en maken Stekkenberg West helemaal af.

De woningen

De woningen liggen op verschillende plekken in de wijk. Type AB is 6 meter breed en type CD is 5,70 meter breed. Beide types zijn er met een voordeur aan de voorzijde of met een zij-entree. Bij alle woningen kun je parkeren op eigen terrein. Je woning wordt opgeleverd inclusief fraai sanitair en tegelwerk. Je badkamer is dus al helemaal klaar. Voor de keuken krijg je een keukencheque ter waarde van €2.500,- die je naar eigen inzicht kunt besteden bij de projectleverancier. Zo is je woning helemaal in jouw smaak, zonder extra kosten! Wil je meer extra’s zoals een garage, dakkapel of slaapkamer en badkamer op de begane grond? Er zijn volop opties en uitbreidingsmogelijkheden! De woningen zijn energiezuinig en onderhoudsarm. Ze worden gebouwd met hoogwaardige materialen zoals hardhouten kozijnen. Alles is splinternieuw, optimaal geïsoleerd en voldoet aan alle milieueisen. Bovendien is je woning standaard voorzien van zonnepanelen; dat merk je elke maand in je energiekosten.

HV Makelaardij

Dorpsstraat 22 6562 AB Groesbeek

Hans Janssen Garantiemakelaars

St. Canisiussingel 19h 6511 TE Nijmegen