mooiGROOTHuis

Vrijstaand en tweekappers

Een woonconcept speciaal ontwikkeld voor vrijstaande en twee-onder-één-kapwoningen, dat is mooiGROOThuis. Dit woonconcept is een prima alternatief voor particulieren en CPO-initiatieven. Bijzonder aan mooiGROOThuis is dat de woningen per stuk worden gebouwd, zonder extra meerkosten. De toekomstige bewoners hoeven dus niet te wachten totdat alle woningen in de straat zijn verkocht.

Betaalbaar bouwsysteem

De basis van mooiGROOThuis wordt gevormd door een slim en betaalbaar bouwsysteem, bestaande uit losse bouwcomponenten. Hiermee kunnen de toekomstige bewoners hun mooiGROOThuis helemaal naar eigen wens samenstellen. Willen ze een inloopkast of een dakkapel? Dan wordt deze toegevoegd aan de planner en is meteen duidelijk welk prijskaartje daaraan hangt. Elke bouwcomponent is zorgvuldig samengesteld en dusdanig ingepast in de woning dat het eigenlijk niet beter kan.

Compleet aanbod

Met beterBASIShuis, lekkerEIGENhuis en mooiGROOThuis bieden TBI-ondernemingen ERA Contour, Hazenberg Bouw en Koopmans Bouwgroep vanuit TBI WOONlab een zeer compleet aanbod. TBI-onderneming Groothuis Wonen richt zich met name op de particuliere woonconsumenten en beschikt over een eigen showroom waar toekomstige bewoners zelf de woonkwaliteit van hun eigen mooiGROOThuis kunnen ervaren. Keuzes die worden gemaakt, komen hier meteen tot leven.

Met de woonconfigurator op www.groothuis.nl kunnen toekomstige bewoners hun eigen woning samenstellen en een beeld krijgen van de bijbehorende kosten.