lekkerEIGENhuis

Basis voor geluk

Lekker wonen is een belangrijke basis voor geluk. Daarom zoeken we met z’n allen niet alleen naar een betaalbaar en goed dak boven ons hoofd maar vooral ook naar eigenheid. Dat kan met ons woonconcept lekkerEIGENhuis. Een lekkerEIGENhuis voldoet aan de wensen van de consument, dus helemaal op smaak en dat kan zelfs betaalbaar, duurzaam en is snel te realiseren.

Legodoos

LekkerEIGENhuis werkt als een legodoos waarmee zowel opdrachtgevers als toekomstige bewoners zelf hun project of woning kunnen samenstellen.In totaal zijn er meer dan 10.000 verschillende varianten te bouwen! En dat aantal blijft groeien, want de lekkerEIGENhuiscollectie groeit met de veranderende woontrends mee.

Flexibiliteit en keuzevrijheid

Het afgelopen jaar heeft het TBI WOONlab mensen, hun wensen en woontrends op de voet gevolgd en gebruikt om de collectie van lekkerEIGENhuis verder te verbeteren. Nog meer draait het bij dit woonconcept om flexibiliteit en keuzevrijheid. In september dit jaar benadrukte het TBI WOONlab de flexibiliteit van de concepten door de ‘Geweldige gevels’ ontwerpwedstrijd, waarbij architecten werden opgeroepen om hun gevelontwerpen voor de toekomst in te sturen. Dit leverde vijf nieuwe woonsmaken op. Deze buitengewoon bijzondere woonsmaken zijn opgenomen in de nieuwe collectie van lekkerEIGENhuis.

Nieuwe collecties

In het nieuwe WOONsmaak magazine presenteren de in TBI WOONlab samenwerkende bedrijven de nieuwe collecties van zowel lekkerEIGENhuis als beterBASIShuis. Het WOONsmaak magazine laat zien dat je voor het vervullen van uiteenlopende woonwensen geen kast van een huis nodig hebt. Met de plattegronden van beide concepten  is van elk ‘gewoon’ gezinshuis een droomhuis te maken.

Met de interactieve woonplanner op www.lekkerEIGENhuis.nl kunnen opdrachtgevers de eerste ideeën genereren voor een specifieke locatie.

Maurice Lankheet