Doetinchem, Iseldoks

Projectnaam: Iseldoks
Plaats: Doetinchem
Verkoopprijzen: € 332.000 - € 512.000
Soort woningen: woningen

OMSCHRIJVING PLAN

Op slechts een paar minuten lopen van het historische centrum van Doetinchem vind je binnenkort het nieuwbouwplan Nieuwe Haven, onderdeel van Iseldoks. Een waterrijk en sfeervol woongebied vlakbij de Oude IJssel met een gevarieerd straatbeeld. In de Nieuwe Haven vind je 24 woningen met een sterke eigen identiteit, zo is er voor iedereen wel een geschikte woning te vinden. Kenmerkend voor het gebied Nieuwe Haven zijn de verschillende woonsferen en de kleinschalige opzet.

De woningen

Het project Nieuwe Haven is klaar voor de toekomst! Alle woningen zijn energiezuinig, optimaal geïsoleerd en worden zonder gasaansluiting aangeboden. Er zijn verschillende manieren om een woning gasloos te maken. In Nieuwe Haven gebruiken we de bodemwarmtepomp en vloerverwarming om je huis te verwarmen. De warmtepomp geeft warmte-energie uit de bodem over aan het verwarmingssysteem en leidingwater in je woning. Daarnaast krijg je ook balansventilatie waarmee je frisse lucht in huis haalt en tegelijkertijd de warmte in de naar buitengaande lucht hergebruikt.

Je hebt geen gas meer in huis, dus je kookt ook elektrisch. Dat betekent dat je meer elektra gaat verbruiken, maar dat wordt gecompenseerd door de zonnepanelen op het dak. Het voordeel van gasloos wonen? Je bent niet meer afhankelijk van stijgende gasprijzen en je bent alvast voorbereid om de regelgeving van de toekomst. Je betaalt geen vastrecht voor je gasaansluiting en doordat de woning energiezuinig is gebouwd bespaar je op je energielasten. Ook driedubbele beglazing is bij de woningen inbegrepen. Dat betekent een warm huis in de winter en juist koel in de zomer. In Nieuwe Haven woon je niet alleen fraai, maar ook zeer duurzaam! Goed om te weten; er is subsidie mogelijk op de warmtepomp en BTW teruggave op de zonnepanelen.

De makelaar

Beekman & Hartman Makelaars
Kapoeniestraat 13
7001 CB Doetinchem