Bouwservice

Bouwservice

Aandacht voor alles wat voor u waardevol is, dat hebben wij ook bij Koopmans Bouwservice. Wij verbouwen, verduurzamen, renoveren en onderhouden uw kantoren, bedrijfshallen, woningen, scholen en zorgcentra. Dat alles met een persoonlijke en servicegerichte aanpak. Wij bieden u de slagvaardigheid van een kleine aannemer in combinatie met de kennis en kunde van een grote ontwikkelende bouwer.

Klantenservice

Aangenaam, mijn naam is Martin Diepenmaat, Service Coördinator bij Koopmans Bouwservice. Mijn missie is het aantal servicemeldingen tot een minimum te beperken, met als doel een tevreden eindgebruiker. Samen met het team van waardevolle collega’s streven wij dit na door onder andere de inzet van servicevideo’s en Bouwservice van de kaart. Servicemeldingen die binnenkomen handelen we adequaat en professioneel af dankzij onze vakbekwame servicemonteurs, een modern geautomatiseerd registratiesysteem en onze goed uitgeruste servicebussen.

Direct een serviceverzoek indienen in HomeDNA? Vul dit formulier in

Meerjaren onderhoud

Ik wil van betekenis zijn voor toekomstige generaties en zet mij in vanuit intrinsieke motivatie voor een duurzame gebouwde omgeving. Mijn naam is Melanie Stemerdink en ik ben Projectmanager bij Koopmans. Wanneer zowel opdrachtgever als aannemer duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan, is het fijn samenwerken om de juiste keuzes te maken voor de toekomst. Zo gaan we gezamenlijk voor een duurzamer Nederland. Omdat de geografische afstand klein is vanwege onze vestigingen in Enschede, Deventer en Almere, is de figuurlijke afstand dat ook. Zo kunnen we nóg betere en adequatere service bieden.

 

Gert Paul Bonhof
Hoofd Bouwservice
stuur e-mail
Melanie Stemerdink
Hoofd Renovatie & Transformatie
stuur e-mail