beterBASIShuis

WOONsmaak magazine

Wooncomfort voor scherpe prijs

Kleine series woningen met optimaal wooncomfort, variatie, een eigen uitstraling en niet duur! Daarvoor staat het woonconcept beterBASIShuis dat binnen het TBI WOONlab is ontwikkeld. Dit concept heeft namelijk een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De woningen zijn voordelig en bieden tal van mogelijkheden om ze te laten aansluiten op de locatie en leefstijl van de doelgroep. Dat maakt beterBASIShuis uitermate geschikt voor starters en gezinnen. Zowel voor de sociale huur, vrije sector huur als koopwoningen.

Nieuwe varianten

Het concept beterBASIShuis blijft continue in ontwikkeling. Zo zijn er aan de collectie van 2016-2017 nieuwe varianten op de bestaande stijlen toegevoegd. Hierin zijn de ervaringen van opdrachtgevers, woonconsumenten en diverse overige co-makers verwerkt. Dankzij de intensieve samenwerking met al deze partijen realiseren wij woningen waarin de bewoners zich echt helemaal thuis voelen.

Snel en voordelig

Voor corporaties, beleggers en ontwikkelaars is BeterBASIShuis een ideaal concept om snel en voordelig een kleinschalig plan te ontwikkelen. Interessant is de optie 'Nul-op-de-meter', waarmee u ook duurzame woningen realiseert.

Droomhuis

In het nieuwe WOONsmaak magazine presenteren de in TBI WOONlab samenwerkende bedrijven de nieuwe collecties van zowel beterBASIShuis als lekkerEIGENhuis. Het WOONsmaak magazine laat zien dat je voor het vervullen van uiteenlopende woonwensen geen kast van een huis nodig hebt. Met de plattegronden van beide concepten  is van elk ‘gewoon’ gezinshuis een droomhuis te maken.

Nieuwsgierig naar de prijs-kwaliteitverhouding en mogelijkheden van beterBASIShuis? Check dan de online woonplanner en ontdek alle varianten en opties.