Beheer

Wij denken graag met u mee

Koopmans ontwikkelt, bouwt en onderhoudt, dus een project stopt niet bij de oplevering. Koopmans Bouwservice kan ook na de oplevering nog veel voor haar klanten betekenen. Voor een groot aantal woningcorporaties, zorginstellingen, overheidsinstanties, vastgoedbeheerders en bedrijven verzorgen wij het totale onderhoud aan gebouwen. Onze dienstverlening kenmerkt zich door een persoonlijke en servicegerichte aanpak. Wij kunnen u veel werk uit handen nemen, geven advies, inzicht en denken graag met u mee!

Voor vastgoedbeheer brengen wij aan opdrachtgevers adviezen uit over de reductie van de exploitatiekosten. Ook zorgen wij ervoor dat u minimale oponthoud heeft, door snel ter plaatse te zijn bij storingen of calamiteiten. Onderhoud wordt daarmee beheersbaar en de kosten tot een minimum beperkt. Wij kunnen van een pand een 0-meting verrichten en een bijbehorende meerjaren-onderhoudsbegroting (MJOB) opstellen. Hiermee krijgt u als opdrachtgever inzicht in de onderhoudskosten op lange termijn (Total Cost of Ownership (TCO)).

Bij Koopmans Bouwservice zijn de lijnen kort. U heeft een vast aanspreekpunt voor het beheer van uw pand. Onze vakkundige medewerkers zorgen voor een adequate en professionele afhandeling van een storing. Mede dankzij een modern geautomatiseerd registratiesysteem en onze goed uitgeruste servicebussen kunnen we snel handelen. Voor meldingen van onze opdrachtgevers zijn wij het hele jaar vierentwintig uur per dag bereikbaar.

De medewerkers van Koopmans Bouwservice zorgen ervoor dat gebruikers optimaal van hun gebouw kunnen genieten en naar tevredenheid kunnen gebruiken.