Vlaggen in top op Square Amsterdam

18 jan 2016

In Amsterdam is donderdag 14 januari 2016 het hoogste punt bereikt van woongebouw Square op de Kop Zuidas in Amsterdam. Dat gebeurde binnen een jaar na de start van de bouw van deze 111 huurappartementen en 480 m2 commerciële ruimte. Met 100% van de woningen reeds verhuurd, werd  deze mijlpaal extra feestelijk gevierd met alle bouwplaatsmedewerkers, opdrachtgever/verhuurder Wonam en Levs Architecten.

Na enkele toespraken werden de vlaggen van Koopmans, LEVS en Wonam in top gehesen. Hierna kregen de bouwplaatsmedewerkers van de opdrachtgever een heerlijke warme snack aangeboden en een optreden van een Hollandse zanger. Een welverdiende traktatie voor het werk dat deze mannen in weer en wind op de bouw verrichten.

De oplevering van het project staat gepland in het voorjaar 2016. Daarna komen er 170 young professionals te wonen op deze unieke plek in Amsterdam, nabij NS en metrostation RAI aan de rand van de Rivierenbuurt. Square is een compact gebouw van vijf tot acht verdiepingen rondom een groen binnenhof, bestaande uit 2- en 3-kamerappartementen.