Newomij koopt 15 nieuwbouwwoningen van Koopmans

21 mei 2015

PERSBERICHT

Newomij heeft met Koopmans Bouwgroep een koopovereenkomst gesloten inzake 15 nieuw te bouwen grondgebonden huurwoningen. De woningen maken deel uit van het nieuwbouwplan Leeuwerikweide te Zutphen. Het plan omvat 27 eengezinswoningen verdeeld over 4 blokken en is gelegen in de wijk Noordveen tegen het oude centrum van Zutphen.

Huurwoningen

De huurwoningen vallen met huurprijzen tussen de € 775,- en € 875,- per maand in het middensegment van de particuliere huurmarkt. Een segment waar veel vraag naar is. Met de bouw zal in juli 2015 worden gestart en de oplevering staat gepland medio december 2015.

De aankoop van de woningen sluit aan bij de wens van Newomij om meer te investeren in nieuw te bouwen woningen gelegen op de betere locaties, zowel binnen als buiten de randstad.

Over Newomij

Newomij heeft zich sinds haar oprichting in 1958 ontwikkeld tot één van de grotere particuliere vastgoedondernemingen in Nederland. Newomij is actief op het gebied van belegging in en beheer van woningen, kantoren, winkels en bedrijfspanden in Nederland en Duitsland. Ook is Newomij actief op het gebied van vastgoedfinancieringen, beheer van verenigingen van eigenaars en assurantiebemiddeling. Het beheer en de exploitatie van de vastgoedportefeuille wordt uitgevoerd door Huuwel, een 100% dochteronderneming van Newomij.