Feestelijke oplevering Square Amsterdam

02 mei 2016

Op donderdag 28 april vond de feestelijk oplevering plaats van het project Square Amsterdam. Het gebouw bestaat uit 111 appartementen en 480m2 commerciële ruimte en is gebouwd in opdracht van Wonam.

Het proces-verbaal van oplevering is ondertekend door de heer R. Kohsiek en mevrouw C. Van Duijvendijk van ‘Realisatiemaatschappij Woongebouw Zuid CV’ en namens Koopmans Bouw b.v. BV door projectleider Robert Wilbrink. Wonam complimenteerde na de oplevering het projectteam, dat ondanks de korte bouwtijd, een uitstekende prestatie heeft geleverd, in goed overleg met alle betrokken partijen. De ondertekening van het proces verbaal van oplevering werd natuurlijk gevierd met een heerlijke taart en een drankje.

Square is een compact gebouw van vijf tot acht verdiepingen rondom een groen binnenhof, bestaande uit 2- en 3-kamerappartementen. De 111 middensegment huurwoningen in Square voorzien in de groeiende behoefte aan betaalbare huurwoningen in Amsterdam. Er waren dan ook meer dan 500 gegadigden voor de appartementen. Alle appartementen zijn verhuurd en de huurders ontvingen op 29 en 30 april de sleutels van hun nieuwe huis.