Nieuws

20 sep 2018

De Koopmans Klusbus

Als extra service voor onze kopers, heeft Koopmans de Klusbus in het leven geroepen. Onze servicemedewerker Daniël van Rossum neemt ons mee naar een van zijn klussen in Harderwijk.

20 sep 2018

Nieuwe afspraken maken woningbouw Kernhem verder mogelijk

Een blijvende groene inrichting, meer speelplekken voor jongeren en de realisatie van tientallen sociale koopwoningen. Dat zijn de grootste veranderingen die zichtbaar worden in de komende ontwikkelingen van de wijk Kernhem. Met nieuwe afspraken tussen de gemeente en vier projectontwikkelaars wordt de bouw van ruim 1000 woningen in het westelijk deel verder mogelijk gemaakt.

17 sep 2018

Feestelijk startsein voor appartementencomplex Lage Bothof

De Woonplaats en TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep zijn gestart met de bouw van het appartementencomplex aan de noordzijde van de Lage Bothofstraat. Op donderdag 13 september werden de eerste piketpaaltjes door toekomstige bewoners in de grond geslagen.

12 sep 2018

Kopers leggen dakpannen bij bereiken hoogste punt 8 woningen Wijnbergen Doetinchem

Dinsdag 11 september 2018 was het feest op de bouwlocatie van TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep in de wijk Wijnbergen in Doetinchem. De bouw van de 8 conceptwoningen bereikte het hoogste punt. Voor de jongste en oudste koper werd dit wel een heel speciaal moment. Zij kregen de eer om de eerste dakpannen in het project te leggen.

10 sep 2018

Van karakteristiek kantoorgebouw naar 85 moderne en gasloze appartementen

In opdracht van Syntrus Achmea Real Estate & Finance transformeert TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep aan de Laan van Meerdervoort 55 in Den Haag het voormalige kantoorgebouw van de Arabian-American Oil Company naar 85 moderne en gasloze appartementen.