30 okt 2018

Data is het goud van de toekomst!

Een mooie uitspraak van onze BIM manager Peter Palmen. Datastromen, BIM en SE zijn voor hem en zijn BIM-team dagelijkse kost. Maar voor veel mensen is het allemaal niet zo vanzelfsprekend. Toch kunnen we er in deze tijd nier meer omheen. De digitalisering neemt een vlucht en biedt zoveel mooie kansen voor onze sector. BIM modelleur Joost Smelt en Peter Palmen nemen ons mee in de digitale wereld bij Koopmans.

23 okt 2018

Eerste kopersgesprekken project de 'Broekgouw' Edam-Volendam

In Edam-Volendam zijn de eerste 45 woningen van fase 9&10 van het project de ‘Broeckgouw’ verkocht. Koopmans Bouw realiseert deze woningen en Smit Elektra verzorgt in opdracht van Koopmans de elektrische installaties voor de nieuwbouwwoningen.

19 okt 2018

Wethouder en toekomstige bewoners leggen eerste steen appartementencomplex in Almere

Donderdag 18 oktober 2018 vierden woningstichting GoedeStede, TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep en de stichting BWA (Begeleid Wonen Autisme) een bijzondere mijlpaal. Op de bouwlocatie van het project 41 appartementen AanMere in Almere Buiten legden wethouder Loes Ypma en enkele toekomstige bewoners gezamenlijk een speciaal gegraveerde eerste steen.

09 okt 2018

Kopers leggen dakpannen bij bereiken hoogste punt 15 woningen Looër Enk Zutphen

Maandag 8 oktober 2018 bereikte de bouw van het project 15 woningen Looër Enk in de wijk Leesten-Oost in Zutphen het hoogste punt.

08 okt 2018

Deelnemers TBI Innovatieprijs 'maken de toekomst'

Op maandag 24 september was YES!Delft weer het decor van de TBI Innovatieprijs. In totaal streden 19 deelnemers om 2x3 finaleplaatsen. Een deskundige jury koos 3 finalisten voor de categorie ideeën en 3 voor de categorie innovaties. Waaronder de inzending van een aantal Koopmans-collega's!

05 okt 2018

Vuurtoren op het Noordereiland in het Waterfront in Harderwijk bereikt hoogste punt

Woensdag 3 oktober bereikte woontoren De Vuurtoren in het Waterfront haar hoogste punt. Het maar liefst 14 verdiepingen tellende appartementengebouw is officieel de hoogste woontoren in de directe omgeving. Dit hoogtepunt vierde Ontwikkelingscombinatie Waterfront Harderwijk met toekomstige bewoners van De Vuurtoren en De Wachter, en projectbetrokkenen.

26 sep 2018

Startsein voor bouw gasloze woningen in Schuytgraaf Arnhem

Dinsdagmiddag 25 september 2018 is het startsein gegeven voor de bouw van de 20 eengezinswoningen en 35 appartementen in de stadsuitbreidingswijk Schuytgraaf in Arnhem. Hans Smit, Directievoorzitter van TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep, en Pieter Knauff, Director Acquisitions bij Vesteda, legden samen de eerste meterkastplaten bij de woningen.

20 sep 2018

De Koopmans Klusbus

Als extra service voor onze kopers, heeft Koopmans de Klusbus in het leven geroepen. Onze servicemedewerker Daniël van Rossum neemt ons mee naar een van zijn klussen in Harderwijk.

20 sep 2018

Nieuwe afspraken maken woningbouw Kernhem verder mogelijk

Een blijvende groene inrichting, meer speelplekken voor jongeren en de realisatie van tientallen sociale koopwoningen. Dat zijn de grootste veranderingen die zichtbaar worden in de komende ontwikkelingen van de wijk Kernhem. Met nieuwe afspraken tussen de gemeente en vier projectontwikkelaars wordt de bouw van ruim 1000 woningen in het westelijk deel verder mogelijk gemaakt.

17 sep 2018

Feestelijk startsein voor appartementencomplex Lage Bothof

De Woonplaats en TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep zijn gestart met de bouw van het appartementencomplex aan de noordzijde van de Lage Bothofstraat. Op donderdag 13 september werden de eerste piketpaaltjes door toekomstige bewoners in de grond geslagen.