De eerste beterBASIShuizen van Koopmans zijn opgeleverd

13 apr 2016

In Goor is op 13 april 2016 het project ’t Gijmink met negen beterBASIShuizen opgeleverd. Dit zijn voor Koopmans de eerste woningen die binnen dit woonconcept zijn gerealiseerd.  Het zijn tevens de eerste levensloopbestendige woningen van TBI. In december 2015 is gestart met de bouw van de woningen in de wijk ‘t Gijmink in Goor in opdracht van woningcorporatie Viverion.

Taart 't Gijmink BBH Viverion

BeterBASIShuis

Het woonconcept beterBASIShuis is gericht op kleine series woningen met een optimaal wooncomfort, variatie, een eigen uitstraling en niet duur. De woningen hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en bieden tal van mogelijkheden om ze te laten aansluiten op de locatie en leefstijl van de doelgroep. Klik hier voor meer informatie over het woonconcept beterBASIShuis.

‘t Gijmink

Het project ’t Gijmink bestaat uit vier eengezinswoningen en vijf levensloopbestendige woningen. In deze wijk stonden oude woningen die niet meer voldeden aan de kwaliteitseisen van deze tijd. Renovatie was geen optie en zou niet het gewenste resultaat hebben gehad, vandaar dat Viverion heeft besloten om de huizen te vernieuwen.