beterBASIShuis nu nóg voordeliger!

05 feb 2015

Met trots presenteren wij - TBI-ondernemingen ERA Contour, Hazenberg Bouw en Koopmans Bouwgroep - de nieuwe collectie van ons beterBASIShuis! We hebben de collectie uitgebreid met twee nieuwe woningtypes, een garantie & onderhoudscontract voor 20 jaar én nieuwe (duurzame) opties. Hierdoor is een beterBASIShuis al te bouwen vanaf € 52.500. De woning is dan ook bedoeld voor sociale woningbouw en starters op de kopersmarkt. De uitbreiding is gebaseerd op ervaring van klanten en bewoners met beterBASIShuis in de praktijk.

Twee nieuwe woningtypes

beterBASIShuis heeft nu twee types ‘nultredenwoningen’, met alle woonfuncties gelijkvloers, toegevoegd aan haar collectie. Optioneel is een zorgpakket waarbij comfort en extra hulp in huis geregeld kunnen worden. Zo is de consument verzekerd van alle gemakken in elke levensfase. Met deze uitbreiding is het beterBASIShuis nu verkrijgbaar in vijf basistypes, vijf woonsmaken, meerdere plattegronden en talloze opties om de woning individueel op smaak te maken.

Garantie en duurzaamheidspakketten

Ook nieuw aan beterBASIShuis – en uniek in Nederland – is de garantie op de woning in combinatie met een onderhoudscontract, allebei voor 20 jaar. Dit kan al voor € 600 per woning per jaar. Daarnaast biedt de nieuwe collectie nog meer opties en duurzaamheidspakketten. Zoals het leasen van zonnepanelen, dan heb je met een beperkte investering toch lagere energiekosten.

Financieel aantrekkelijk

“WOONlab is er opnieuw in geslaagd het beterBASIShuis blijvend financieel zeer aantrekkelijk te houden. Het is daarmee is het een passend antwoord op de vraag naar betaalbare woningen in Nederland”, aldus Jeroen Heijdra – directeur TBI WOONlab. Dat blijkt ook uit de praktijk, want de eerste beterBASIShuis woningen zijn in aanbouw in Maassluis en Utrecht en binnenkort ook in Den Haag, Breda, Rotterdam en Zutphen.

Website en brochure

De vernieuwde collectie, bijbehorende brochure en woonplanner staan op de website van beterBASIShuis. Met de woonplanner de klant zelf in zes eenvoudige en transparante stappen een offerte laten maken, compleet met technische beschrijving. Probeer het ook op www.beterbasishuis.nl

TBI WOONlab

beterBASIShuis is een initiatief van het WOONlab van TBI. WOONlab is een samenwerkingsvorm tussen TBI-ondernemingen ERA Contour, Koopmans Bouwgroep en Hazenberg Bouw. Het WOONlab ontwikkelt nieuwe concepten, processen, producten en diensten voor nieuwbouw, renovatie en energetische woningverbetering. Kijk voor onze andere producten op www.tbiwoonlab.nl