Nieuws

23 okt 2018

Eerste kopersgesprekken project de ´Broeckgouw´ Edam-Volendam

In Edam-Volendam zijn de eerste 45 woningen van fase 9&10 van het project de ‘Broeckgouw’ verkocht. Koopmans Bouw realiseert deze woningen en Smit Elektra verzorgt in opdracht van Koopmans de elektrische installaties voor de nieuwbouwwoningen.

19 okt 2018

Wethouder en toekomstige bewoners leggen eerste steen appartementencomplex in Almere

Donderdag 18 oktober 2018 vierden woningstichting GoedeStede, TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep en de stichting BWA (Begeleid Wonen Autisme) een bijzondere mijlpaal. Op de bouwlocatie van het project 41 appartementen AanMere in Almere Buiten legden wethouder Loes Ypma en enkele toekomstige bewoners gezamenlijk een speciaal gegraveerde eerste steen.

09 okt 2018

Kopers leggen dakpannen bij bereiken hoogste punt 15 woningen Looër Enk Zutphen

Maandag 8 oktober 2018 bereikte de bouw van het project 15 woningen Looër Enk in de wijk Leesten-Oost in Zutphen het hoogste punt.

08 okt 2018

Deelnemers TBI Innovatieprijs 'maken de toekomst'

Op maandag 24 september was YES!Delft weer het decor van de TBI Innovatieprijs. In totaal streden 19 deelnemers om 2x3 finaleplaatsen. Een deskundige jury koos 3 finalisten voor de categorie ideeën en 3 voor de categorie innovaties. Waaronder de inzending van een aantal Koopmans-collega's!

05 okt 2018

Vuurtoren op het Noordereiland in het Waterfront in Harderwijk bereikt hoogste punt

Woensdag 3 oktober bereikte woontoren De Vuurtoren in het Waterfront haar hoogste punt. Het maar liefst 14 verdiepingen tellende appartementengebouw is officieel de hoogste woontoren in de directe omgeving. Dit hoogtepunt vierde Ontwikkelingscombinatie Waterfront Harderwijk met toekomstige bewoners van De Vuurtoren en De Wachter, en projectbetrokkenen.