Nieuws

23 nov 2017

Kopers leggen eerste dakpannen bij hoogste punt in Doetinchem

Woensdag 22 november 2017 was het feest op de bouwlocatie van TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep in de wijk Vijverberg-Zuid in Doetinchem.

08 nov 2017

TBI-ondernemingen Koopmans Bouwgroep en Comfort Partners maken samen met BMW de duurzame cirkel rond

Zelf zonne-energie opwekken, je elektrische wagenpark hiermee opladen, overige energie zelf tijdelijk opslaan om later te gebruiken. Een duurzame visie die bij Koopmans Bouwgroep dagelijks werkelijkheid is. Het bedrijf, voorloper in duurzaamheid, installeerde onlangs een laadplein met 12 oplaadpunten en een Solarcarport met 4 oplaadpunten, inclusief zonnedak en energieopslagsysteem.

31 okt 2017

Relatiedag Koopmans 75 jaar in beeld

Op 14 september jl. vierden we het 75-jarig bestaan van Koopmans met al onze relaties. We kijken tevreden terug op dit mooie evenement. We hebben de dag vastgelegd in een groot aantal foto's, die we op deze manier graag met u willen delen.

25 okt 2017

Aangenaam, het team achter TransformatieTotaal®

Leegstaande kantoorgebouwen? Niet nodig. Transformatie is daarvoor de oplossing. Er is namelijk veel behoefte aan ruimte waar mensen wonen, werken, leren en hun vrije tijd doorbrengen. Natuurlijk moet die transformatie dan wel gegarandeerd rendement opleveren. Geen probleem voor ons team van TransformatieTotaal®.

23 okt 2017

Kopers plaatsen dakpannen bij feestelijk hoogste punt in Achterveld

Een feestelijk moment voor de toekomstige bewoners van 24 koopwoningen in het project Groot Agteveld in Achterveld. Op vrijdag 20 oktober 2017 bereikte de bouw van deze woningen het hoogste punt.