01 sep 2021

Eerste fase project DUIN in Almere is klaar!

In het deelplan Kop Zuid van het project DUIN realiseerde TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep uit Enschede de afgelopen 3 jaar 337 appartementen verdeeld over 4 woongebouwen, een parkeergarage met capaciteit voor 875 parkeerplaatsen en de Duinhal met circa 7.000 vierkante meter bestemd voor commerciële voorzieningen.

25 aug 2021

Bouw van 5 energiezuinige starterswoningen voor jongeren door woningcorporatie Plavei in Didam

Begin 2022 is Didam 5 mooie sociale huurwoningen rijker. Op het terrein van de Schoolstraat 4 en 6 in Didam gaat TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep uit Enschede in opdracht van woningcorporatie Plavei 5 energiezuinige en duurzame houten starterswoningen bouwen.

12 jul 2021

Zomervakantie

Onze medewerkers hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan mooie en uitdagende projecten. Nu is het tijd voor hen om te genieten van hun welverdiende zomervakantie!

07 jul 2021

Duurzaam moderniseringsproject Zwolle afgerond

Zwolle is 72 energiezuinige en moderne appartementen rijker. Aan de Middelweg liet deltaWonen drie portiekflats met 60 appartementen en 12 garageboxen verduurzamen en moderniseren tot 72 energiezuinige appartementen. Het project werd in opdracht van deltaWonen gerealiseerd door TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep, daarin bijgestaan door leerlingen van het Deltion College.

05 jul 2021

Huurders ontvangen sleutel HOUTbaar HUIS

Hengelo is vier duurzame woningen rijker. In woonbuurt de Nieuwe Es realiseerde TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep vier houten woningen volgens het concept HOUTbaar HUIS.

22 jun 2021

Nieuwbouw Kolkakkerbuurt Ede van start

Bouwbedrijven Koopmans Bouwgroep en Van Wijnen zijn in opdracht van woningcorporatie Woonstede gestart met de nieuwbouw in de Edese Kolkakkerbuurt. Op dinsdag 22 juni gaven Marian Teer [directeur Woonstede], Roel Wijlens [directeur Koopmans Bouw] en Harry Dijkstra [directeur Van Wijnen Arnhem] het officiële startsein. Dat gebeurde met het leggen van een vloerplaat.

17 jun 2021

Eerste schop de grond in voor nieuwbouw 270 studentenwoningen

De officiële start van de realisatie van 270 studentenwoningen aan de Vrydemalaan in Groningen is een feit.

16 apr 2021

TBI: Operationeel sterk 2020

Bart van Breukelen, voorzitter van de Raad van Bestuur van TBI Holdings B.V.: “TBI heeft een sterk jaar achter de rug, ondanks dynamische en lastige omstandigheden".

08 apr 2021

Nieuwe fabriek voor circulaire houten woningen

Woensdag 7 april onthulden Hans Smit, directievoorzitter Koopmans Bouwgroep, en Gert van Vugt, CEO Sustainer Homes, het bouwbord van de nieuw te bouwen energieneutrale fabriekshal voor geWOONhout in Wehl (Gld.). In deze hal worden vanaf dit najaar kant-en-klare houten woningmodules geassembleerd, waarmee seriematig circulaire houten HOUTbaar HUIS-woningen en (zorg-)appartementen kunnen worden samengesteld.

06 apr 2021

Start verkoop unieke houten woningen Hof van Tuunte Winterswijk

Vrijdag 2 april startte de verkoop van het project Hof van Tuunte op het Siloterrein in Winterswijk. Dit project bestaat uit 9 houten woningen die zijn onderverdeeld in 5 patio- en 4 tuinwoningen.