Nieuws

news
19 jun 2018

Vesteda en Koopmans tekenen turnkey overeenkomst voor 55 woningen in Arnhem

Woningbelegger Vesteda heeft een overeenkomst gesloten met TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep voor de turnkey verwerving van 20 eengezinswoningen en 35 appartementen in de stadsuitbreidingswijk Schuytgraaf in Arnhem.

06 jun 2018

Syntrus Achmea RE&F transformeert markant kantoor in Amsterdam tot 365 gasloze appartementen

Syntrus Achmea Real Estate & Finance laat door TBI-onderneming Koopmans 365 energiezuinige appartementen realiseren in het voormalige, markante IBM Dynatos-gebouw aan de David Ricardostraat in Amsterdam. De grootschalige transformatie wordt uitgevoerd in opdracht van BPL Pensioen en het Achmea Dutch Residential Fund (ADRF). Syntrus Achmea RE&F en Koopmans hebben vandaag op Provada de realisatie-overeenkomst ondertekend.

05 jun 2018

Koopmans bouwt 233 woningen voor Amvest op Cruquius Amsterdam

Ontwikkelaar-belegger Amvest en TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep hebben op de Provada aannemingsovereenkomsten getekend voor de bouw van 233 woningen en circa 2.200 m2 commerciële voorzieningen op het voormalige bedrijventerrein Cruquius in Amsterdam. Het betreft een gedifferentieerd woonprogramma met zowel koop als huur. Het aanbod huurwoningen is divers met zowel sociale als vrijesectorwoningen, waaronder middenhuur. Alle huurwoningen worden opgenomen in de beleggingsportefeuille van het Amvest Residential Core Fund.

25 mei 2018

Hoogste punt bouw 45 woningen Hof van Harinxma in Sneek bereikt

Donderdag 24 mei 2018 bereikte de bouw van het project 45 woningen Hof van Harinxma in Sneek het hoogste punt. Deze mijlpaal werd gevierd in het bijzijn van de kopers, bouwplaatsmedewerkers en overige relaties die betrokken zijn bij dit project.

24 mei 2018

Bouw van nieuwe clusterschool in Eerbeek afgerond

Donderdag 24 mei was de officiële oplevering van de nieuwbouw van de scholencluster in Eerbeek.