02 dec 2020

Eerste paal de grond in voor nieuwbouw Dickensplaats

Deze week is de eerste paal de grond in gegaan voor de nieuwbouw van 24 eengezinswoningen en een appartementenblok met 24 appartementen aan de Dickensplaats in Utrecht.

23 okt 2020

Duin Almere weer een woontoren rijker

DUIN in Almere is weer een woontoren rijker. TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep leverde vrijdag 23 oktober jl. 107 appartementen op aan investment manager en ontwikkelaar van woningen Amvest. De appartementen zijn verdeeld over de woontoren Sydney die bestaat uit 22 verdiepingen.

29 sep 2020

Afwisseling geeft energie en uitdaging

Werken aan grote projecten die iedereen kent; dat zou Bent Hanegraaf, sinds begin dit jaar in dienst als junior calculator bij Koopmans, graag willen. Maar wat houdt het eigenlijk in om als calculator betrokken te zijn bij een project?

28 sep 2020

Bouw It Wetterryk Heerenveen definitief van start

TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep start definitief met de bouw van 38 woningen It Wetterryk in Heerenveen.

22 sep 2020

Uniek en toch hetzelfde

Hoe groter en complexer het project, hoe groter en complexer de uitdagingen. Bovendien betekent een uniek project ook unieke uitdagingen. En toch zit er een gemene deler tussen al die verschillende projecten.

23 jul 2020

Samenwerking stimuleert werkplezier!

Een team is een samenvoeging van toppers. Ieder met z’n eigen expertise, maar met een gezamenlijke missie en visie. Dat is hét recept voor een succesvol team, volgens senior calculator/kostendeskundige Raymond Rillmann bij Koopmans Bouwgroep. En een succesvol team maakt mooie projecten. We nemen een kijkje in de carrière van Raymond.

14 jul 2020

Tijd voor vakantie

De eerste helft van 2020 zit erop.

30 jun 2020

TBI-ondernemingen gaan voor hout

Het logische antwoord op circulaire, duurzame energiezuinige schaalbare woningbehoefte.

22 jun 2020

Torens Vondel Parck Leeuwarden bereiken hoogste punt

Bouwcombinatie Friso-Koopmans realiseert drie woontorens aan de Tesselschadestraat in Leeuwarden. Vrijdag 19 juni 2020 bereikten de eerste twee torens hun hoogste punt. In opdracht van Amvest en naar een ontwerp van TWA Architecten is de bouw van het grootschalige woonproject in juli 2019 van start gegaan. Het complex bestaat uit twee keer 37 huurappartementen met op de begane grond een privé berging en een toren met 41 koopappartementen.

09 jun 2020

Verbinden maakt succesvol

Een ontwikkel- of bouwproces kent veel betrokkenen, die elk hun eigen bijdrage aan het resultaat leveren. Verbinding is daarbij essentieel. Verbinding binnen het interne team, maar zeker ook verbinding met externe partijen. Meer dan ooit is de rol van projectcoördinator daarom zo belangrijk. Bjorn Zwaferink en Marco Meijerink zijn projectcoördinator bij Koopmans en leggen graag uit waarom hun rol zo onmisbaar is.