17 apr 2019

TBI realiseert fors hoger resultaat in 2018

Het TBI jaarverslag 2018 staat live. Daan Sperling, voorzitter Raad van Bestuur TBI, kijkt positief terug op het afgelopen jaar.

16 apr 2019

Hoogste punt sociale huurappartementen Waterfront bereikt

Het hoogste punt van de 20 sociale huurappartementen in het Waterfront Harderwijk is bereikt. UWOON en TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep vierden dit samen met betrokken relaties en bouwplaatsmedewerkers op dinsdag 16 april 2019.

11 apr 2019

Koopmans Bouwgroep ontvangt 37 scholieren van Bonhoeffer College tijdens Girlsday

Op donderdag 11 april 2019 brachten 37 meisjes van het Bonhoeffer College, locatie Geessinkweg te Enschede, een bezoek aan een bouwlocatie van TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep in Enschede.

10 apr 2019

Hoe een mooie missie leidt tot een uniek logo!

Op ons kantoor in Enschede staat sinds kort ons logo in een hele bijzondere uitvoering, namelijk in LEGO. Een zeer uniek exemplaar dat is gemaakt door Unbrickable, een prachtige stichting uit Enschede met een mooie missie.

08 apr 2019

Samen werken aan monumentaal stadhuis Hengelo

Verschillende partijen werken samen aan de ver/nieuwbouw van het stadhuis in Hengelo. Eind van dit jaar verhuist de gemeente Hengelo naar een nieuw stadskantoor en een prachtig gerenoveerd monumentaal stadhuis.

29 mrt 2019

Schenking donatie aan drie goede doelen

Vrijdag 29 maart 2019 ontvingen drie instanties een donatie van Koopmans Bouwgroep. Totaal doneerde het bedrijf 15.000 euro die werd verdeeld onder Villa Pardoes, Plastic Soup en Habitat Nederland.

27 mrt 2019

Prijsstijging voorkomen door effectief samenwerken

Teamwork is een van de kernwaarden van onze organisatie. Wij zijn van mening dat we door een goede samenwerking efficiënter kunnen werken.

22 mrt 2019

Officiële start bouw Velden 3A en 3B en Veld 6 in Hogekwartier - Amersfoort

Donderdag 21 maart 2019 gaven wethouder Menno Tigelaar (gemeente Amersfoort), directeur Joan van der Burgt (de Alliantie regio Amersfoort), directeur Antje de Groot-Schuttert (Trebbe) en adjunct-directeur Roel Wijlens (TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep) gezamenlijk het feestelijke startsein voor een voorspoedige bouw van ruim 200 nieuwe woningen in Hogekwartier.

12 mrt 2019

Ook docenten moeten blijven leren

De bouw verandert. Processen worden digitaler en de papieren tekening verdwijnt steeds meer naar de achtergrond. De collega’s van de toekomst moeten anders opgeleid worden dan vroeger. En dat betekent dat ook docenten bij moeten blijven met de nieuwe ontwikkelingen. Om in de praktijk te ervaren hoe de bouwplaats er tegenwoordig uit ziet, liep Arthur Timmermans, leerkracht Bouwkunde aan het ROC van Twente, een week mee met onze uitvoerder Tommy Zandbergen.

04 mrt 2019

Feestelijke viering eerste mijlpaal 95 woningen Nieuwe Es Hengelo

Woningcorporatie Welbions en TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep vierden vrijdag 1 maart 2019 een eerste mijlpaal van de bouw van 36 sociale huurwoningen en 59 koopwoningen.